Servicii de sablare umeda sau uscata

Servicii de sablare

La Eurosynergy detinem echipamente mobile pentru sablarea umeda sau uscata a fatadelor si a altor elemente, venind astfel in intampinarea solicitarilor din piata si in completarea serviciilor pe care le putem oferi clientilor nostri.
Sablarea este procesul de curatare sau finisare prin suflare abraziva a suprafetelor de metal, piatra, lemn, caramida, sticla sau alt material sub forma solida. Sablare este una din cele mai eficiente metode de curatare sau finisare si se realizeaza cu ajutorul alicelor metalice sau a nisipului si a altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteza prin centrifugare mecanica sau cu ajutorul unui jet de gaze sau lichide spre suprafetele de prelucrat.

Aplicatiile sablarii sunt multiple:

  • constructii industriale si civile: silozuri, turnuri de apa, rezervoare, tancuri, piloni de sustinere, structuri din beton armat
  • constructii din structuri metalice: poduri, macarale de orice tip, estacade de transport, rezervoare metalice, habe, utilaje industriale
  • constructii din lemn, structuri de sustinere din lemn: stalpi, grinzi, podine
  • constructii vechi din caramida, subsoluri, tunelui, bolti zidite din caramida sau caramida aparenta
Echipament pentru debitare cu jet de apa

Debitare cu jet de apa

La Eurosynergy dispunem de tehnologia debitarii pietrei naturale cu jet de apa la presiune ridicata, oferind astfel oportunitati multiple pentru satisfacerea oricarei solicitari din domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

Avantajele acestei tehnologii moderne contribuie la optimizarea costurilor si la obtinerea calitatii ridicate a lucrarilor de taiere-debitare, nemodificandu-se caracteristicile fizico-chimice ale materialelor prelucrate, fapt important pentru materialele speciale care nu suporta solicitari mecanice si termice, oferind totodata si o precizie ridicata.

Dimensiunile mesei de lucru sunt de 2000 x 4000, grosimea maxima a materialelor este de 250 mm, programul de taiere se executa dupa desene in format dxf .

Grosimea jetului de apa este variabil intre 0,16 mm si 1,8 mm, iar viteza maxima de taiere este de 10000 mm/min, in functie de materialul de taiat.